Close
Superinvite

Benytter klubben eller foreningen deres faktura eller andre tunge prosesser for å få inn innbetalinger, så er Superinvite løsningen. Over 800 klubber og foreninger benytter Superinvite daglig i Norge og Sverige. Vi har bygget løsningen basert på behov og tilbakemeldinger fra våre kunder de siste fem årene, og har derfor svært god dekning for de behovene som foreligger. Det beste av alt er at det kun tar noen få minutter før du er klar. Vi har ingen bindingstid eller skulte kostnader.

Gå til Superinvite

Hvorfor velge Superinvite?

Superinvite er en ledende aktør innen for mottak av innbetalinger for klubber og foreninger. Vi har en solid løsning som er både brukervennlig og heldekkende for dine behov.

Betalingsplattform

Superinvite tilbyr en fullverdig betalingsplattform, og det tar bare fem minutter å sette den opp før du er klar til å ta i mot betalinger. Du legger inn ditt eget kontonummer, og tar ut penger når du selv ønsker det.

Delbetaling

Superinvite tilbyr en fullverdig delbetalingsløsning, uten at du trenger å bruke tid på oppfølging. Ønsker man å dele opp større beløp over en periode, er dette løsningen. Du kan velge når det skal starte, stoppe, og hvilket intervall du ønsker å ta betalt.

Sanntidsrapporter

Med Superinvite får du alle data rett til deg i sanntid, noe som gjør at du alltid kan stole på data og lister fra oss. Du kan jobbe med avanserte filtreringer som gjør det enkelt å finne ut av akkurat ditt behov i listen. 

Enkelt å bruke

Superinvite er laget av og for klubber, og er tilpasset en travel hverdag preget av frivillig arbeid. Vi er opptatt av at dere skal få inn penger, og alltid ha oppdaterte lister å følge. 

Oppgjør i sanntid

Alle data, inklusive penger fungerer i sanntid, og du har alltid oversikt over hvem som har betalt og ikke betalt. Ta ut skreddersydde rapporter som du sender feks til en lagleder for innbetaling av treningsavgifter, og ha kontroll i sanntid på banen. Superinvite gir kunden enkel oversikt uansett hvor man befinner seg.

Rabattfunksjon og rabattkode

Trenger du søskenrabatt, maks pris pr handlekurv, eller rabatt basert på antall produkter valgt? Superinvite løser alt sammen for deg. Du kan også sende ut rabattkoder til utvalgte grupper. Alt skjer automatisk, uten at du trenger å bruke tid på oppfølging og spørsmål.

Kundereferanser

Over 800 klubber og foreninger benytter Superinvite daglig – under finner du noen som forteller om sine erfaringer med oss.