Close

Kontakt oss

Vi har support på alle våre tjenester i vanlige åpningstider (09.00 til 16.00). Skulle det være kritiske spørmål som haster uten for våre åpningstider, kan du velge det i telefonmenyen. Du vil alltid få tak i oss.

Superinvite - Cup Manager support

Epost: support@cupmanager.net
Telefon: 33 22 12 90

Våre medarbeidere

Under møter du de som jobber med Superinvite og Cup Manager til daglig. Vi er en dyktig og sammensatt gjeng, som alltid ønsker å løse dine utfordringer så godt vi kan. 

Patrik Redgård

Patrik har ett förflutet på Lundaspelen i handboll som eventkoordinator på Lunds arena. Efter en sväng om Norge på en skidresort är han nu tillbaka i Lund och på Cup Manager. När han inte jobbar är han aktiv i scoutrörelsen och gillar att spela kubb.

Leder Support / CAM

Epost: support@cupmanager.net

Telefon: 33 22 12 90


Petronella Liljedahl

Petronella har lengre tid fra hotell bransjen innen salg og kundestøtte. Hun er god teknisk, og har fokus på å hjelpe dere som kunde.

Systemkonsulent / Marked

Epost: support@cupmanager.net

Telefon: 33 22 12 90


Malin Lindvall

Malin er en av de første du møter på support hos oss, og kan hjelpe deg med det meste. Ønsker du hjelp med kampoppsett eller resultater, så kan Malin hjelpe deg.

Support Cup Manager

Epost: support@cupmanager.net

Telefon: 33 22 12 90

Ola Erik Frantzen

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsklubber, håndtering av medlems og treningsavgifter, idrettsskoler, fotball SFO, turneringer og andre aktiviteter. Han er opptatt av å finne gode og effektive løsninger for din klubb.

Kunderelasjoner

Telefon: +47 924 45 658

Epost: erik(at)superinvite.no

Max Martinsson

Max har programmert siden barndommen og har studert kognisjon vitenskap ved universitetet. Foruten mange sideoppdrag, jobbet han som en utvikler før han fortsatte med å jobbe full tid med CupManager. Max sin favorittsport er foosball.

Utvikling

Epost: support@cupmanager.net

Telefon: 33 22 12 90

Anton Spanne

Anton har en doktorgrad i nevrofysiologi, men har også studert datalogi. Han er hjernen bak vår automatiserte planleggeren og ansvarlig for utviklingsspørsmål. Når han ikke forsker eller utvikler Cup Manager, mater han sine griser, og bygger på huset sitt.

Utvikling

Epost: support@cupmanager.net

Telefon: 33 22 12 90

Dag Henrik Bratlie

Dag Henrik har jobber med digitale løsninger siden 2004, og har god forståelse for hva brukerne ønsker. Kontakt Dag Henrik dersom om du har tekniske spørsmål, ønsker en gjennomgang, eller trenger hjelp til oppsett.

Teknisk leder

Telefon: +47 482 54 975

Epost: dag(at)superinvite.no

Robert Osvath

Robert har mer en 20 års erfaring fra utvikling, og er en av våre viktigste ressurser. Mye av grunnen til at våre kunder er så fornøyd, er på grunn av Robert.

Utvikling

Epost: robert(at)superinvite.no

Stefan Evertsson

Stefan har jobbet i IT-bransjen siden slutten av 70-tallet. Han har også jobbet i Lugi Håndball hvor han administrert Lundaspelen i 5 år. Han har gjort to “Hole in one” på samme hull.

Controller

Epost: stefan@cupmanager.net

Telefon: 33 22 12 90