Close
Cup Manager

Arrangerer du cuper og turneringer så er Cup Manager det riktige valget for deg. Vi hjelper deg som arrangør å gi dine deltakere en fantastisk totalopplevelse, gjennom håndtering av alle forhold fra påmelding, fakturering, onlinebetaling og kampoppsett, til liverapportering av score og sluttresultat. Vi arbeider aktivt for at tilpasse og forbedre våre tjenester etter våre kunders ønsker og med en supportavdeling som alltid er tilstedeværende gir vi våre 600 nåværende turneringskunder en støtte gjennom hele prosessen.

Hvorfor velge Cup Manager?

Cup Manager er en global og ledende aktør innen turneringsløsninger, der vi blandt annte jobber med både Norway Cup og Gothia Cup. 

Enkelt Administrasjonssystem

Cup Manager-systemet inneholder et komplett påmeldings- og administrasjonssystem for turneringer. Design ditt påmeldingsskjema, håndtere kommunikasjonen med lagene, administreregebyrer og betalinger, godkjenne dispensasjoner direkte fra et og samme system. Du er kun et tastetrykk vekk fra å automatisk kunne trekke dine puljer, skape kamper og kampoppsett på en fleksible måte.

Gratis turneringsnettside

Dere får en pen og brukervennlig nettside for deres turnering som enkelt kan tilpasses medflere språk. Nettsiden er enkel å håndtere og lett å oppdatere. Det er enkelt å legge til egne bilder og justere farger for at passe deres egen profil. Dere kan laste opp og eksponere ubegrenset med sponsorer med logo og link. Koblinger til Facebook og Twitter gir også forbedret synlighet hos deres besøkere. 

Egen App

En egen turneringsapp skaper merverdi. Vi hjelper dere å utvikle deres egen app, tilpasset til deres turnering. Appen blir selvsagt tilgjengelig både for iOS/iPhone og Android-telefoner. I appen kan deres deltakere, ledere eller foraldrer enkelt følge lagenes prestasjoner og resultat. Og dere som turnering får en enkel måte å nå ut med nyheter, informasjon og ikke minst deres sponsorer.

Økonomi

Cup Manager er fleksibelt og betalingssystemet er utviklet etter de ulike turneringenes behov. Uansett om dere velger kortbetalinger eller vår mest avanserte fakturaløsning så kommer systemet til å spare dere for verdifull administrasjonstid.

Pris

Cup Manager har ulike prisbilder som er tilpasset akkurat din spesifikke turnering. Dere betaler et gebyr til oss basert på hvor mange lag som melder seg på turneringen din, eller en prosentuell avgift basert på det som blir solgt gjennom systemet.Vi setter sammen den løsningen som passer dine forhold best.

Support

Cup Manager sin supportavdeling er kun en telefonsamtale eller mail bort. Vi tilbyr fri support dagtid, bookingsbare supporttimer om kvelden og dessuten tilbyr vi gratis døgnvakt til alle kunder når de gjennomfører sin turnering. All hjelp og support er inkludert i prisen.

Hva våre kunder sier om Cup Manager